SALES COACHING

Sales coaching

Coaching is eigenlijk een luxe woord voor sparren. Zie ons dan ook als jouw commerciële partner in crime. Een frisse blik, een andere kijk, creatieve commerciële ideeën, recht voor je raap inzichten, een spiegel voorhouden en strategisch denken?

Het kan verassend effectief zijn om hiermee met ons aan de slag te gaan en samen het pad der successen te bewandelen. Tevens handig om jouw sales team weer even op scherp te stellen.

Sales counseling

Het is niet erg om een keer vast te zitten in je commercieel proces. Iedereen heeft daar eens in de zoveel tijd last van. Maar je moet wel verder, want de markt zit ook niet stil en een achterstand inhalen is vaak lastiger als een voorsprong behouden.

De eerste stap is (h)erkennen dat je vast zit in je proces. Wacht dan niet te lang en schakel ons in voor één op één sessies.

Werkwijze

Één op één sessies, thuis, op kantoor, digitaal of tijdens een wandeling in het bos. Wat voor jou het prettigst is. We beginnen bij de basis en dat zijn jouw competenties, je sterke en zwakke eigenschappen, je aannames en tunnelvisies. Wat wil je bereiken, hoe zie je de toekomst voor jou en je bedrijf? Allemaal belangrijke vraagstukken die het DNA van jouw onderneming definiëren. Bijzonder nuttig om dat met jouw coach of counselor. te bespreken. Wanneer we dit scherp hebben gesteld dan kunnen we het gaan hebben over de markt en hoe jouw bedrijf zich daarin beweegt. De inzichten die we samen verwerven ga je tenslotte verwerken in een concreet en SMART stappenplan. Hierbij zal je door ons worden bijgestaan en zijn we gedurende het gehele traject beschikbaar.

Investering

Investeren in kennis en nieuwe inzichten zal zichzelf gaan terugverdienen. Ons tarief is simpel en flexibel. Kennis en kunde stellen we ter beschikking voor 120 euro per uur, met een minimale inzet van 4 sessies van een uur.

Voorafgaand doen we een intake gesprek waarin we samen het traject bepalen en daarmee ook het plus/minus aantal sessies we denken nodig te hebben.