Scroll Top

SUSTAINABLE MARKET

Biologische markt

Noem het principieel, maar Bio Brandcare is duurzaam in hart en nieren. Al 15 jaar lang wordt er een commerciële weg bewandeld die iets positiefs bijdraagt aan de wereld. Onze dienstverlening is daarom alleen geschikt voor gelijkgezinden, of voor beginnende duurzamers die inspiratie en strategisch inzicht goed kunnen gebruiken bij de start van hun groene ambities. Concreet trekken we de streep bij (aanstaande) biologisch producerende bedrijven.

Waarom biologisch

Hoewel de biologische markt volop in de belangstelling staat en lekker groeit moeten we reëel zijn. We bereiken met alle inspanningen nog veel te weinig verkooppunten en daarmee te weinig consumenten. Het kantelpunt van niche naar mainstream is wat ons betreft nog lang niet bereikt. Het bio aanbod is overweldigend en toch vind je dat nog te weinig terug in de verkooppunten. Goed nieuws dus, want kansen zijn er in overvloed. En dat is waar wij zo blij van worden. Commerciële kansen, eerlijke en gezonde producten en een opwaartse beweging naar een duurzame maatschappij.

Markt assessment

Wanneer heb je voor het laatst goed in de spiegel gekeken? Het kan soms best confronterend zijn om jouw aanbod is kritisch onder de loep te nemen. Hoe ziet mijn distributie eruit, wat is mijn distributiegraad, waar liggen nog kansen, wie zijn precies mijn concurrenten, wat vindt een retailer eigenlijk van mijn aanbod, klopt mijn prijsstrategie nog wel? Allemaal vraagstukken die er toe doen. Ook wanneer je de wens hebt de Nederlandse en Belgische markt te willen betreden kan een onafhankelijke beoordeling van grote waarde zijn. Het succes in het ene land hoeft namelijk niet automatisch te leiden tot succes in een ander land.

Investering

Met een Bio Brandcare markt assessment verschaf je jezelf een helder, realistisch en vooral onbevooroordeeld blik op jouw aanbod, die wellicht kan leiden tot nieuwe kansen. De crux van verkopen zit hem namelijk in kennis van de markt, maar vooral ook kennis van jezelf en jouw eigen aanbod. Investering in kennis is €1.995,- en GRATIS bij een Sales solution overeenkomst voor zowel een sales agent opdracht als een interim opdracht.