Scroll Top

ABOUT

Feijo Blesgraaf

Feijo heeft ruim 20 jaar commerciële ervaring in de foodsector. Opgeleid, getraind, gedrild als winkel-accountmanager bij Unilever. Als key accountmanager en low budget marketeer bij Yogi Tea GmbH geleerd om als ondernemer te handelen en creatief te denken. Met weinig middelen, veel pionieren en een goed product succesvol een substantieel marktaandeel in Nederland en België veroverd. Internationaal bijgedragen aan de marktontwikkeling van Yogi Tea in de UK en Scandinavië.

In 2015 gestart met GreenSprout om als eerste in Nederland en Belgie fieldsales voor de biologische markt aan te bieden. In deze periode o.a. samengewerkt met de parels uit de biologische markt zoals Ecofinia GmbH, Provamel, Rigoni di Asiago, Simon Lévelt, Bio Planète en FZ Organic Food.

In 2020 Bio Brandcare opgericht om zich te focussen op key account sales en coaching.

IMG_0118B_HR Neo filter cropped

Missie

 Sustainable Goldilocks

Laten we met z’n allen nadenken over de impact van onze commerciële economie op mens, dier en milieu. Consumptiegoederen kunnen prima bestaan uit natuurlijke, biologische en eerlijk verkregen ingrediënten en de productie ervan kan prima plaatsvinden onder goede, gezonde en sociaal verantwoorde omstandigheden. Bio Brandcare daagt ondernemingen uit hun sustainable Goldilocks zone te vinden, ofwel de juiste balans tussen duurzaam ondernemen en commercieel succes.

Visie

Sustainable Acceleration

Met een duurzame samenleving en economie in het vizier staat Bio Brandcare aan de frontlinie van deze mooie ontwikkeling. Het gaat echter nog niet snel genoeg. We moeten accelereren en een inspirerend voorbeeld zijn voor sceptici. Met freelance of interim sales expertise en business coaching staan we duurzaam excellerende ondernemingen graag ter zijde in het behalen van hun groene ambities.

Motivatie & Ambitie

Levenservaring, dieptekennis van de branche, intuïtief commercieel inzicht en een sterke drang naar “verbeter de wereld, begin bij jezelf en inspireer anderen” creëren een rijke voedingsbodem om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ondernemingen met een duurzaam hart.